Задавайте вопросы в Telegram Задавайте вопросы в Viber

Які вибрати чохли для салону автомобіля?

Які вибрати чохли для салону автомобіля?

Не секрет, що одне з найважливіших вражень для багатьох з нас становить аж ніяк не зовнішній вигляд автомобіля, а його "нутрощі" - салон.

Те, наскільки доглянутим виглядає салон вашого авто, грає роль для всіх: як для водія, який бачить його щодня, так для і пасажирів, охайність інтер'єру для яких фактично буде синонімом комфортної їзди в вашому авто. В кінці-кінців, стан салону - це те, на що відразу ж зверне увагу потенційний покупець машини, якщо ви захочете її продати. Саме тому захист елементів інтер'єру автомобіля від зношування - це пріоритетне завдання для будь-якого водія, стежить за своїм залізним конем. І, в першу чергу, стосується це сидінь, які мають властивість бруднитися особливо сильно і часто.

Найпростіший і ефективний спосіб боротьби із забрудненням сидінь в машині - покупка автомобільних чохлів. Вони не тільки дозволять заощадити на чищенні та ремонті автокрісел, але і заховати від сторонніх очей "сліди" колишнього власника авто, або ж просто освіжити дизайн салону авто. Але які ж чохли вибрати? Авточохли не тільки допоможуть захистити оббивку сидінь від зносу, а й дозволять освіжити сам салон. Авточохли, як і автомобілі, бувають різні. Одні з них можуть бути універсальними, тобто підходити під всі марки автомобілів. Інші ж, навпаки - модельними, створеними індивідуально під певну модель автомобіля.

Якщо ви хочете, щоб чохли прослужили довго, мали відмінну посадку і стали практично "одним цілим" з салоном вашого авто, рекомендуємо звернути увагу саме на них. Перевагою модельних чохлів є те, що при їх пошитті враховуються всі особливості форми сидіння і технологічні прорізи. Під час їх виробництва створюються високоточні лекала, які приміряються до сидінь-оригіналам. При цьому, на стадії розкрою та пошиття не допускається відхилень від зразка, що в підсумку дає ідеальне повторення форми. Нитки чохлів повинні мати спеціальне просочення, яка запобігає забрудненню швів Важливим питанням у виборі чохлів є підбір відповідного дизайну. Потрібно враховувати, що тільки виробники якісних модельних чохлів можуть врахувати «індивідуальність» кожної моделі автомобіля, вибрати відповідні кольори, фактури і нитки, які поєднуються між собою. Тому, при покупці чохлів обов'язково уточніть, чи були вони розроблені спеціально під вашу модель авто. Крім того, нитки у таких чохлів мають спеціальне просочення, яка запобігає забрудненню швів.

Вибираючи чохли, не забувайте звернути увагу на матеріал з якого вони виготовлені. Він повинен добре чиститься і бути зносостійким. У хороших чохлах використовуються тільки сертифіковані автомобільні тканини (велюр, гобелен або автожаккард), або ж екошкіра. Ці матеріали міцні, зручні, нешкідливі для людини і відрізняються хорошими показниками зносостійкості при різних температурах. Крім того, в хороших автомобільних тканинах повинна бути додаткова прошарок з поролону (зазвичай, 3-7 мм). Чохли з такою прошарком відмінно поглинають вологу, приємні на дотик і при цьому забезпечують вільну циркуляцію повітря. Підібрати чохли для своєї машини і захистити її від передчасного старіння сьогодні можна досить просто. Так, тут можна легко вибрати і порівняти чохли прямо онлайн, а потім замовити їх безкоштовну доставку прямо в своє місто. При цьому, оплатити покупку можна вже при отриманні. На завершення відзначимо, що купуючи чохли для свого авто, ви купуєте відмінних помічників, які надовго збережуть "товарний" вигляд салону вашого авто. А це означає, що їздити в автомобілі буде набагато комфортніше і вам, і вашим пасажирам. Ну а для того, щоб чохли прослужили якомога довше, дотримуйтеся простих правил догляду за ними: прати тільки в теплій воді, полоскати з антистатиком. Одягати на сидіння чохли найкраще трохи вологими. Удачі у виборі чохлів!