Задавайте вопросы в Telegram Задавайте вопросы в Viber

Оригінальні авточохли EMC-Elegant. Додатковий захист від підробок.

Оригінальні авточохли EMC-Elegant. Додатковий захист від підробок.

 

Друзі, маємо чудову новину! Ви можете бути повністю впевненими в оригінальності придбаних чохлів. Для додаткового захисту та зручності ми змінили пакування. Всі замовлення, оформлені через наш офіційний магазин відправляються в оновлених упаковках з фірмовим логотипом. Купуйте безпечно разом з EMC-Elegant!

Оригінальні авточохли
Оригінальні авточохли

Гарантія оригінальності товару
Нам відомі випадки, коли авточохли “сірих” цехів та продавців продаються під іменем нашої фабрики. Вони не витримують жодного порівняння з якістю та безпечними матеріалами EMC-Elegant. Тому ми вирішили додатково захистити продукцію від підробок. Тепер всі замовлення відправляються в унікальних фірмових коробках, що є беззаперечною гарантією оригінального товару EMC-Elegant - виробника авточохлів №1 в Україні. Додатково кожен комплект чохлів супроводжується кольоровим інформаційним листом. Він містить технічні характеристики придбаного товару та коротку інструкцію з установки.

Захист від пошкоджень при відправках
Фірмова коробка виготовлена з міцного картону, який зменшує ризик пошкоджень при відправках замовлень. Тому можете бути впевнені, що будь-який товар виробництва EMC-Elegant доставлять цілим та неушкодженим.

Стильний дизайн коробки
Нове пакування є не тільки якісним, а й має стильний та лаконічний дизайн. Ви можете замовляти продукцію EMC-Elegant на подарунок близьким та рідним автолюбителям – вони залишаться у захваті!

Вбережіть себе від підробок. Купуйте оригінальні авточохли в офіційному інтернет-магазині EMC-Elegant.   

EMC-Elegant - виробник авточохлів №1 в Україні