Задавайте вопросы в Telegram Задавайте вопросы в Viber

500 грн знижки за мірки з сидінь! Знімемо лекала та пошиємо чохли.

500 грн знижки за мірки з сидінь! Знімемо лекала та пошиємо чохли.

 

Друзі, маємо гарну новину! Якщо хочете замовити в свою машину чохли на сидіння але немає лекал для їх виготовлення - це не проблема, а можливість. Можливість отримати модельні авточохли зі знижкою в 500 грн! Як це працює? 

  • Запитуйте наявність чохлів на своє авто у наших менеджерів. Якщо лекал на ваше авто немає - дивіться у таблицю цікавих для нас машин. Авто в списку є? Чудово - переходимо до наступного кроку.
  • Зв’яжіться з нами зручним способом та запишіться на зйом лекал для виготовлення модельних авточохлів. Зняття мірок відбувається за адресою: м.Вінниця, вул. Батозька 16Б за попереднім записом. Мірки знімаємо безкоштовно в тому випадку, якщо ваше авто присутнє у списку вище. Враховуйте той факт, що процесс зняття лекал вимагає демонтажу сидінь та займає близько 3-4 годин часу.
  • Як тільки точні мірки будуть зняті - замовляйте модельні авточохли у вашого менеджера та отримуйте 500 грн знижки від вартості комплекта чохлів. Строк пошиву зазвичай складає 7-10 робочих днів.

Що робити, якщо чохли вкрай потрібні, а моделі вашої машини в переліку немає? Це означатиме, що машина вже в поважному віці або досить ексклюзивна на нашому ринку. Проте і в даній ситуації ми можемо допомогти. Вартість зйомки лекал в такому разі буде платною і становитиме 500 грн. Так само працює попередній електронний запис в чергу.   
Залишились питання? Пишіть нам або телефонуйте - наші менеджери детально вас проконсультують та допоможуть підібрати оптимальний варіант чохлів на сидіння.
EMC-Elegant - виробник авточохлів №1 в Україні
 

Лекала

 

Лекала

 

Лекала