Задавайте вопросы в Telegram Задавайте вопросы в Viber

Авточохли для Citroen C4 II

Авточохли для Citroen C4 II

Citroen C4 другої генерації це стильний француз з своїм унікальним шармом. Цікава реалізація дизайну його салону - це комбінація кольорів, фактур та матеріалів в гармонії між собою. Оббивка сидінь і дверні панелі створюють основу колірного рішення салону. Вони представлені двома кольорами: темним та світлим і чотирма фактурами оббивки сидінь: два варіанти тканини, тканину + шкіра, шкіра. Що в підсумку дає шість фактурно-колірних варіантів обробки салону. 
І коли до нас приїхав Citroen C4 II 2010-2016 років ми врахували цю концепцію. Пошили та встановили комбіновані чохли у максимальній відповідності до оригінальних кольорів салону. Вийшло дійсно дуже стильно та практично. Пишіть нам - пошиємо модельні чохли з різних матеріалів та килимки саме для вашого авто. Автоковрики виготовляємо за точними лекалами з EVA матеріалу та автомобільного ворсу (різні текстури та кольори).

Авточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 IIАвточохли для Citroen C4 II